2011. május 28., szombat

Virágporszoba - Jelenlegi ára: 580 Ft


Virágporszoba
"- El kellene mennünk innen, Rea. Egy másik országba.
- Minek? Sehol se más. "
A technonemzedék és az ezredforduló európai, jóléti társadalma: széthulló családok, a szex és a drogok csábítása.
Egy ifjú svájci írónő zajos nemzetközi sikert arató első regénye. Villódzó képek, fények és árnyak. Egy érzékeny, rémekkel és félelmekkel viaskodó, szeretetre éhes fiatal világa.
Jo, akit 3 éves korától apja nevel, érettségi után édesanyja és egy boldogabb élet keresésére indul. Magányos utazása sodródás emberek és tárgyak, álmok és csalódások között.
Lírai, érzékeny regény, egy olyan világról, ahol üvölt a zene, és nem halljuk meg a másikat, ahol szülő és gyermek érzéketlenek egymás iránt, ahol a hófödte hegycsúcsok, kristálytiszta patakok és zöldellő mezők között tombol a magány és a kegyetlenség. Ahol nincs érték, és nincsen szeretet. S ahol mégis élni kell, és szeretni.
"- Még mindig nyár van? - Rea felül, és gyulladásos szemével rám mered. - Akkor menjünk fürödni. Nekem építtették a szüleim az úszómedencét, de többnyire egyedül vagyok, és olyankor inkább a szobában maradok...
... Mezítláb megyünk le a négy emeleten, átszaladunk egy hosszú folyosón, amely egy tavirózsás képekkel és bézs színű párnás ülőkékkel teli helyiségbe vezet. Egy asztalkán kis muranói üvegvázák közt egy fénykép áll. Rea, mintegy hatévesen, copfosan egy gordonka mögött ül, tekintetét elmélyülten a padlóra szögezi.
- Iszonyú! - Rea kiveszi a kezemből a fényképet, s a képes felét lefelé fordítva teszi vissza az asztalra.
- Valami mást vártak tőlem. Képzelheted, hogy mérgelődnek, amikor megtudják, hogy én még mindig utcai muzsikusként járom a várost.
- Bosszú - teszi hozzá, és eltolja az üvegfal egyik ablakát. "
SZERZŐ: Zoë Jenny
KIADÓ: Ulpius-ház Könyvkiadó
KIADÁSI ÉV: 2000
OLDALSZÁM: 160
Szállítási és fizetési információk
Személyesen áthevetőek könyveink (kizárólag) Budapesten a Klinikák metrómegálló közelében található átvételi pontunkon!
Minden hétköznap 8: 00-tól 20: 00-ig.
Általában 3-5 nap az átfutási ideje, amíg az általad rendelt könyvek megérkeznek az átvetéli pontba, melyről automatikus üzenetet küldünk a számodra. Ha még azelőtt látogatsz el az átvételi pontba, hogy ezt az értesítést megkaptad volna, akkor kicsit csalódott leszel...
Ezt elkerülendő nagyon kérlek soha, ismétlem soha ne próbáld átvenni a könyvet, amíg nem kaptál erről értesítést. Ez a köztünk lévő jó viszony megtartása szempontjából is kifejezetten javasolt.
A könyveinket változatlanul megkaphatod postai úton (előreutalással), vagy futárszolgalát segítségével (előreutalással, vagy utánvéttel).
A könyveinkre kiszabott szállítási díjak egységesek, nem függnek az adott könyv méretétől, vagy a könyvek darabszámától.
2 darab, vagy több termék rendelése esetén a szállítási költség nem változik.
Vagyis bármekkora rendelést is adsz le, mindig csak a Szállítási és garanciális feltételek fül alatt meghatározott díjat kell fizetned.
Más szállítási módot nem vállalunk, a megadott áraktól nem áll módunkban eltérni.
Szállítási és fizetés módja
Ajánlott levélként előreutalás után: 870 Ft
Futárszolgálat előreutalással: 750 Ft
Futárszolgálat utánvéttel: 890 Ft
Személyes átvétel: 0 Ft
Minden termékünk új és olvasatlan.
Tekintsd meg összes könyvünket itt! >>



Jelenlegi ára: 580 Ft

Az aukció vége: 2011-06-16 03:25
. Virágporszoba - Jelenlegi ára: 580 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése