2011. december 31., szombat

Salomon 38 2/3 vízálló bakancs cipő+doboza 1ft NmÁ - Jelenlegi ára: 1 Ft

 Eladó SALOMON Extend Mid WP K sensifit WATERPROOF contagrip ( vízálló , rázkódáscsökkentő , nagy kopásállóságú talppal ) 38 2/3 méretű ( UK 5 1/2 , USA 6 , JAPAN 24) BTH 24, 2 cm, összesen háromszor viselt magasszárú profi túrabakancs , túracipő , cipő - hótaposó,  a bolti ára töredékéérét. Sajnos nem lett jó a méret, ezért kerül eladásra. Újnak mondhatnám, mert gyakorlatilag egy boltban, a számtalanszor felpróbált cipők használtabbak, mint amilyen ennek az állapota. Dobozában adom, így akár ajándéknak is kitűnő!  
 Bármilyen évszakban kényelmesen hordható, akár utcára hétköznap is kényelmese viselet, akár túrázáshoz, kiránduláshoz.
 Anyaga kombinált, felsőrésze vízálló bőr - szintetikus, talpa többrétegű, rázkódáselnyelő, nagy kopásállóságú szintetikus anyag.  A cipő nyelve bevarrt oldalt, így nem csúszkál el, és tökéletesen vízzáró! Bokánál és nyelvénél is jól párnázott, hosszútávon is kényelmes.  
Anatómiailag kényelmesre formázott, ha a hossza stimmel, sehol sem nyom, tényleg szuper kényelmes, tökéletes darab - bellül jól párnázott, jól néz ki, nőnek - férfinak - felnőttnek - kamasznak egyaránt jó ez a gyönyörű lime zöld-szürke színkombináció (a valóságban sokkal szebb, élénkebb, mint a képeken, de nem rikító a színe. Sajnos kicsi lett rám -24, 5 cm a lábfejem hossza, és egy hosszabb gyaloglásnál téli zoknival már nyomott, így kénytelen vagyok megválni tőle!  
 Karácsonyi ajándéknak is tökéletes, nem kell a zsúfolt boltokat járni, postázom is - saját dobozában, makulátlan tisztán adom, a talpán még a kis finom barázdák is rajta vannak - tényleg csak háromszor volt lábon. Kisebb lábú embernek akár hipervastag téli, bundazoknival csizma helyett is jó lehet, de szélesebb lábfejre is jó, mert nem szűkül össze az eleje!  
 Strapabíróságát a jó anyagokon kívül az elején lévő rúgásálló gumi fokozza - ha valamibe véletlemül belerúg az ember, meghorzsolná a cipő orrát, ezen nem látszik, mert jó kis gumis plussz bevonat van rajta.
 http: //www. terepsport. hu/ajanlo-teszt/teszt-sport/2024-salomon-extend-mid-gtx-gyerek-turacip
Ez egy privát aukció!
AZ EURÓPAI UNIÓ ORSZÁGAIRA VONATKOZÓAN 2004. 01. 01. -ÉN ÉLETBE LÉPETT ÚJ, A MAGÁN ADÁS-VÉTELI JOGOKAT SZABÁLYOZÓ TÖRVÉNY ÉRTELMÉBEN: AZ ÖSSZES AUKCIÓRA BOCSÁTOTT TERMÉK ÉS/VAGY ÁRU ADÁSVÉTELE SORÁN AZ ELADÓT NEM TERHELI SEMMIFÉLE GARANCIA , FELELŐSSÉG , VAGY VISSZAVÉTELI KÖTELEZETTSÉG A VEVŐJÉVEL SZEMBEN. A VEVŐ EZT VÁSÁRLÁSÁVAL ELISMERI ÉS TUDOMÁSUL VESZI.  
 
 Ha valamit kihagytam, kérdezz!  
   Jó licitálást!!! : ) 


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-12-22 23:15
. Salomon 38 2/3 vízálló bakancs cipő+doboza 1ft NmÁ - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése