2011. július 31., vasárnap

Canon PIXMA MP240 multifunkciós nyomtató - Jelenlegi ára: 8 000 Ft


Patron már üres, töltése kb. 2000 Ft.
Ajándék fotópapírokat adunk hozzá
Funkciók
 
Nyomtatás, másolás és lapolvasás
Fotólabor minőségű 10 x 15 cm-es keret nélküli fényképek körülbelül 45 másodpercen belül*
FINE nyomtatókazetták: 4800 x 1200 dpi és 2 pikoliteres tintacseppek*
PictBridge
ChromaLife100+ rendszer**
Auto Photo Fix
1200 dpi felbontású szkenner
Gyorsindítás
Automatikusan nyíló kimenő papírtálca
Kompakt és stílusos multifunkciós fotónyomtató PictBridge funkcióval
Fotó- és dokumentumnyomtatás
Az akár 4800 x 1200 dpi felbontás apró, 2 pikoliteres tintacseppekkel* kiváló minőségű képeket eredményez, pontos színvisszaadással. Egy 10 x 15 cm-es szegély nélküli képet kb. 45 másodperc* alatt nyomtathat a FINE nyomtatókazettákkal.
A ChromaLife100+ rendszer** a PIXMA MP240, a Canon FINE nyomtatókazetták és bizonyos eredeti Canon fotópapírok ötvözete. A három különleges összetevő összjátéka mutatós és időtálló fotónyomatokat eredményez.
A készülék két FINE nyomtatókazettát használ, egy feketét és színest. A fekete pigmenttinta garantálja az éles, jól olvasható szöveg nyomtatását, míg a festékalapú színes tinták grafikák és képek nyomtatására szolgálnak, még fényesebb fotók nyomtatását lehetővé téve.
Nyomtatás számítógép nélkül
A PictBridge technológia lehetővé teszi fényképek nyomtatását közvetlenül fényképezőgépről (mobiltelefonról, hordozható kameráról vagy bármilyen PictBridge kompatibilis eszközről) anélkül, hogy képeinket először PC-re kelljen másolnunk.  
Másolás
A lapolvasó és a nyomtató együttesével számítógép-használat nélkül is minőségi, élénk színű másolatokat készíthet.
Egyszerű használat
A Gyorsindítás funkcióval biztos lehet abban, hogy a PIXMA nyomtató másodperceken belül működőképes állapotban van, így bárki szinte azonnal nyomtathat, másoláshat vagy szkennelhet amikor csak akar.
A problémamentes nyomtatás érdekében a készülék kimenő papírtálcája önműködően kinyílik.
A FINE nyomtatókazettákkal kiváló minőségű dokumentum- és fényképnyomatok készíthetők, és cseréjük is roppant egyszerű; egyetlen kattintással behelyezhetőek a helyükre.
Szerkesztőprogram
Ez a PIXMA termék a szoftverek átfogó és ötletes tárházával van felvértezve. A Canon Easy-PhotoPrint EX szoftvere nagyon leegyszerűsíti a naptárak, albumok és fényképek nyomtatását, és tartalmazza a továbbfejlesztett Auto Photo Fix funkciót, amely automatikusan javítja képeink esetleges hibáit – így a nemkívánt vörösszem effektust A Canon MP Navigator EX szoftvere megkönnyíti a beszkennelt képek és dokumentumok kezelését és szerkesztését, és tartalmaz egy OCR funkciót a nyomtatott szövegek elektronikus dokumentumokká történő konvertálására és PDF formátumba történő egyszerű beolvasására.
Lapolvasás
Az 1200 dpi felbontású lapolvasóval hihetetlen részletességben lehet eredeti anyagainkat beolvasni és digitalizálni. Az Auto Scan Mode ezt még kiegészíti egy további praktikus szolgáltatással, mivel automatikusan érzékeli a beolvasott eredeti dokumentum típusát – fénykép vagy dokumentum – majd beolvassa és menti a legmegfelelőbb beállításokkal.  
Operációs rendszerek
A Windows és a Mac OS X operációs rendszerekkel kompatibil



Jelenlegi ára: 8 000 Ft

Az aukció vége: 2011-08-10 21:45
. Canon PIXMA MP240 multifunkciós nyomtató - Jelenlegi ára: 8 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése