2011. július 26., kedd

,,Elképzeltek maguknak egy miniszterelnököt" - Jelenlegi ára: 2 285 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre!,, Elképzeltek maguknak egy miniszterelnököt"A könyv listaára: 2625 Ft. Leírás:
A magyar politikában a rendszerváltás óta (ám nemzetközi szinten nem) egyedülálló esemény a miniszterelnök kormányzati ciklus vége előtti lemondása alaposan felkavarta a kedélyeket a sajtóban és szakértői berkekben egyaránt, megrengetve a magyar demokrácia ismertetőjegyének tartott stabilitásába vetett hitet. A szerző célja, hogy a bukás és az ahhoz vezető út tanulságaira felhívja a figyelmet, mivel az eset a személyi érintettségen túl a magyar baloldali politika viszonyaiba is bepillantást enged, feltárva annak megújulási kísérletét, illetve azt a hazai politikai életbe is begyűrűző nyugat-európai trendet, amely a politikai elit megfiatalodását hozta magával. A tanulmány nem klasszikus életrajzi monográfia, hanem egy adott időszak politológiai elemzése. Nemcsak a személyre, de nem is csak az események időrendiségére koncentrál, bemutatja a kormányfő és kormányzása környezetét is, értékelve a nemzetközi hatásokat, a különböző belpolitikai kölcsönhatások rendszerét, valamint a kormányzás formális és informális vetületeit is. Tárgyalja a kormányfőjelölt és a baloldal előtt álló kihívásokat, Medgyessy személyiségét, imázsát, kiválasztását, a harmadik út és a nemzeti közép gondolatkörét és ennek hazai baloldali megjelenését. Bemutatja Medgyessy kampányának mondanivalóját, a kormányprogramot, a kormányzás éveit és a jelentős eseményeket, illetve ezek hatásait, a kormányfő gazdasági koncepcióját és ennek bírálatait, valamint Medgyessy viszonyrendszereit, kapcsolatát a kormánypártokkal. Végezetül nemzetközi politikai és történeti kontextusban is megvizsgálja a történteket, illetve elemzi ezek jelentőségét a baloldal szempontjából. A második kötet teljes terjedelmében egy Medgyessy Péterrel készített interjú, amely segíti értelmezni, árnyalni az elemzés megállapításait. Mindkét kötetet rövidítésjegyzék, illetve névmutató zárja. A kötet a művelt olvasóközönség érdeklődésére mindenképpen számot tart, általános gyűjtőkörű könyvtárakba is érdemes beszerezni. ISBN: 963-7340-00-9A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 285 Ft

Az aukció vége: 2011-07-30 20:34
. ,,Elképzeltek maguknak egy miniszterelnököt" - Jelenlegi ára: 2 285 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése